Efter den lyckade tävlingen förra året växlade Sjöbergs upp och bokade in en 2 dagars tävling.

Vädergudarna var lite nyckfulla till att börja med, men då är det ju perfekt med stor hall med många portar. Strax efter tävlingen hade börjat så öppnade sig himlen och allt fick packas undan. Men på SQ sidan av byggnaden fanns ett lastbilsgarage och där kunde vi köra in bilarna 2 och 2 och göra installations och ljudbedömning samtidigt. På andra sidan kunde Rikard flytta in riggen i en vanlig port så allt hamnade under tak.

Bilder finns här.

Ända från Oslo dök det upp en deltagare som ville testa på att tävla i Rookie-klassen. Det har varit en hel del Rookie bilar i år. Vad kan vi göra för att de ska dyka upp på finalen och framför allt att de ska fortsätta tävla även nästa år?

Bubblan är som sagt inte klar riktigt än. Baslådan är på g och placeringen av stegen är bestämd så nu kan jag snart börja korta och fästa upp kablarna.