Mantorp 3/8-2013
Aj. Är det nån mer än jag som blev lite röd efter solen?

Deltagarantalet var stort och det var hyfsat trångt bland dB bilarna. Troligtvis årets största tävling än så länge. Det märks att finalen börjar närma sig. Dels så är det en hel del som behöver kvala färdigt, samtidigt som resultaten börjar sakta men säkert börjar krypa uppåt. Sanny Wallman missade 160 gränsen med en ynka tiondel och fick nöja sig med 159,9dB. Pontus fortsätter att dominera i Power Wheel men vill säkert ha lite konkurrenter. Jämnaste klassen idag var Street B där det ”bara” skiljde 1,5 dB mellan 1a och 3e platsen. Resultat här.

På sq sidan var det bara Master och Expert bilar. Men tyvärr inga Rookie eller advanced. Skogis hade fått i ljudet igen och vann Master Unlimited efter förra helgens nolla. Resultat här.

För egen del så hade jag nu lite dokumentation så installationspoängen nästan fördubblades + att jag kan hyfsat lätt få lite mer. Subben är fortfarande inte klar så ljudet haltar givetvis en del men har kommit en bit på vägen i tweakningen.

Bilder finns här.