I år var bilstereotävlingarna tillbaka på Elmia. Det tackar vi för 🙂
Själv så hade jag bokat in mig på domarkursen, för att även kunna hjälpa till att döma på tävlingarna. Nu var det även dags för ny skiva och regelbok, så det var både gamla och nya domare. Ljuddelen hölls av PM-Micke (Jervemyr) på ett bra och informativt sätt. Han fick även sitta i baksätet i på Hewans bil och ge information, i ca 6 timmar, när vi provbedömde efter protokollet. Förstår om han redan är lite trött på nya skivan.
Installationsdelen hålls av René Krosse som flugit in från Tyskland för att hjälpa till. Men det var kanske prinsesstårtan som lockade allra mest 😉
Hann även rusa igenom mässan lite innan det startade. Så jag hann ta lite bilder och prata med personer som jag känner sen innan. Dock var det flera som jag missade.
Bilder från mässan.
Tyvärr så hade jag kommit åt någon inställning så flera bilder blev dåliga 🙁