Det blev en hektisk, men rolig dag. Billjudstävling i Mantorp på dagen och konsert på kvällen. Lämnade hemmet kl 6 på morgonen, och styrde kosan norrut. Bilsport-eventet på Mantorp park stod på agendan. 17 sq-bilar och över 20 dB-bilar skulle kämpa om äran. Jag och Peter (Hewi) skulle bedöma ljudet i 12 (!) bilar. De bilar som nästan stod i skugga var extremt varma, men de bilar som stod i solen var som en finsk bastu. Men vi lyckades lösa det på hyfsad tid. Tack till Stickan och Lorens som demade så lite som möjligt! Annars hade vi aldrig hunnit. Nu dagen efter är det vätskebrist och skallebank som gäller.
Efter prisutdelningen kidnappade jag Redigh för att kunna ta lite bilder på hans fina Ford. Tyvärr ställde solen till det lite, men det blev några bilder som blev ok. Hann inte ta så många bilder på eventet pga bedömningarna. Sprang runt lite på slutet och lyckades ta några stycken iallafall.
Efteråt var det dags att skynda hem för att kunna bege mig till Varberg. Sabaton stod på menyn och det var mycket passande att konserten var vid fästningen. Var ett helvete att hitta parkeringsplats så missade hela Amaranthe och lite mer än halva U.D.O.
Sabaton konserten var välregisserad och bra med fart. Mycket ljud/ljus och pyroteknikeffekter. Och framförallt bra låtar. Publiken och atmosfären var fantastisk! Snett framför oss var det en cool kille på runt 5 år som satt på axlarna och gjorde hårdrockstecken under hela konserten. Syns till vänster på videoklippet.

Mantorp1 Mantorp2 Mantorp3 Mantorp4 Mantorp6 Mantorp7 Mantorp8 Mantorp9 Mantorp10 Mantorp11 Mantorp12 Mantorp13 Mantorp14 Mantorp15 Mantorp16