Så var säsongen 2016 avslutad.
Detta året bestämde jag mig för att inte pendla, utan bokade rum på Sjögesta Motell med några andra billjudsvänner. Platsen var såpass bra/tyst så vi bestämde oss att vi skulle försöka hålla ljudbedömningarna där istället för på Mantorp där det är däcktjut, varvande motorer och basdunk. Paka hade fixat ett schema där deltagarna lätt kunde se i vilken ordning de skulle bli bedömda. Installationerna avverkades snabbt uppe i dungen och runt kl 15 så rullade vi bort till motellet. Då ljuddomarna inte riskerade att krocka med installationsdomarna kunde tempot hållas uppe och bilarna avverkades fort. Efter pallplatserna var klara blev de informerade att kl 9 på söndag morgon skulle de vara tillbaka för Best of Sound. Marika knep priset med bara 2,5p marginal till Mats.
Vi var lite färre deltagare i år igen på sq, och det kändes som att även dB-killarna var lite färre. Men det var bra väder och humör på topp.
Nu dröjer det ca 6 månader innan man ser bilstereovännerna igen irl. Så vi ses på Elmia eller Sweetspot.

Bilder här

// Sören Octan Karlsson