Bilstereo-SM

Gått en dag nu och hjärnan har börjat att varva ner. Vart en hel del inköp, planering, städning och att få bubblan klar för finalen.

Flera deltagare anlände redan på fredag kväll. Bilar putsades, tält monterades och allmänt iordningsställande.

Lördagen började med gemensam frukost på Fegens Vandrarhem och sen vidare hem till huset där själva tävlingen var. 18 bilar skulle bedömas och 4 av dem för 2 klasser. Tidsschemat hölls bra och kl 13 var det dags för middagsrast. Efter bedömningarna var klara samlades vi på vandrarhemmet och grillade hamburgare. Gick smärtfritt fram till sista förpackningen då himlen öppnade sig. Fick lösas inomhus med stekpannan.

Söndagen började på samma sätt som lördag. Frukost och sen vidare till tävlingen. Några få klasser skulle dömas klart och sen dags för Best of Sound. Vädret var lite nyckfullare och växlade ungefär en gång i kvarten. Allt flöt på smidigt och prisutdelning hölls lite tidigare än planerat.

Vill tacka min sambo Monica som stöttar mig och min ”konstiga” hobby. EMMA Sweden och alla deltagare. Ni gjorde det till en kanonhelg att minnas.

Grattis till alla vinnare!

Och givetvis fanns Rolle på plats. 28e året i rad. (dessutom med samma bil)

Bilder här

Resultat här