Så var det då dags för säsongens första och enda tävling. Vi väntade i det längsta på nya besked från FHM och att restriktionerna skulle lätta. Men inga nya besked kom. Vi valde då att köra en träff hemma hos mig i Fegen, mest för att umgås, snacka bilstereo och ha allmänt trevligt. Det fanns även några platser kvar till EM som man kunde kvala till. Hela 18 bilar kom 🙂 12st i Best of Sound och 6st bilar i EM-kval.

Även flertalet besökare kom, trots att vi egentligen inte gjort så mycket reklam. Några nya ansikten och mer kända som dB-Björn, Nonne, PM-Micke och Dawid Koniarski (DLS/Xcelsus)

Regnet höll sig borta förutom en kort skur i början. I BoS körde vi 4 bedömningar på varje bil så det var fullt upp hela dagen. Så som vanligt spenderades den mesta tiden att sitta och döma.

Men hann knäppa en del bilder om finns här.