Så var det då dags igen för tävling i Fegen. En årlig tradition. Som tur är blev traditionen med kraftigt växlande väder bruten och vi fick en dag med mestadels sol. Extra kul att gamla rävar hittade dit med både tävlingsbilar och som åskådare.

Huvudsyftet var att kvala till EM eller att helt enkelt ha väldigt skoj och träffa folk som man knappt sett på ett år. Hela 23 bilar tävlade och vissa bilar i fler än en klass. ESPL och ESQL tog lite större plats än vanligt och det är välkommet. Finns en hel del roliga klasser att tävla i. Även Tuning är en variant där det är lika stort fokus på att bilen är stylad/ombyggd som att den låter bra. Här är Wempas toksnygga Volvo ett bra exempel.

EMMA Sweden blir alltjämt lite större varje år och får vi ett ”normalt” år 2022, så gissar jag på att vi knäcker 30-gränsen med bilar på nästa final. Kanske t.o.m. upp mot 40.

Länk till bilder

Länk till resultat